Cel mai bun feedback profesional

Zilele trecute au venit spre mine două mesaje, aproape identice, de la doi clienți. Le las aici pentru că, de o vreme, încerc să fiu conștientă de micile realizări și succese, să mă bucur cât mai mult de ele. Că de provocări e plină viața. 🙂

De-a lungul timpului, unii clienți cu care am lucrat mi-au mulțumit, alții m-au felicitat și mi-au zis că i-am ajutat mult prin ceea ce am făcut. Mulți m-au recomandat unor prieteni sau cunoscuți – de fapt, așa am ajuns la cei mai mulți dintre clienții mei: prin recomandare din gură-n gură. Și le sunt recunoscătoare că au avut încredere în mine să mă recomande.

Zilele trecute am primit două mesaje, de la clienți actuali, care sunau cam așa:

Auzi, mai ai timp pentru încă un proiect?

Acesta mi se pare cel mai bun feedback pe care îl pot primi de la un om cu care lucrez. Când o persoană cu care colaborez de peste 6 luni, respectiv de câțiva ani, mă vrea în alt proiect în care e implicat, știu sigur că suntem pe aceeași lungime de undă și că e mulțumit de ce i-am livrat și de cum am colaborat.

Sigur că nu toate colaborările sunt roz cu picățele, ar fi culmea să fie așa! (sau, pur și simplu, ar fi o minciună). Nici noi nu suntem mereu roz. Eu sigur am momente roz, verzi și gri. Chiar și negre.

Care e cel mai bun feedback pe care l-ai primit tu recent? Hai, măcar amintește-ți tu, dacă nu vrei să-l împărtășești aici.